Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady Gaga / foto: Reuters

Styl Lady Gaga: maska na tváři

Co je zase tohle? Má snad Lady Gaga akné nebo si připálila tvářičky?

Pokud jste měli pocit, že Lady Gaga nemůže přijít s ještě absurdnějším modelem, než jsme si u ní zvykli vídat, tak vás upozorňujeme, že ten pocit byl mylný. Fantazie a praštěnost britské popařky nezná hranic.

magazin.cz

Zpěvačce hitu Poker Face se asi znelíbil její obličej natolik, že na tiskovou konferenci na Maltě přišla s maskou na obličeji. Takovou, která asi nejvíce připomíná ninjovskou masku.

Z černých obvazů koukal jen nos, v vzadu se se pásy křížily pod jinak perfektním blonďatým účesem ála Marylin Monroe.

Nebyla by to ovšem Lady Gaga, aby svůj celý outfit nedotáhla do dokonalosti. K podivné zdobě obličeje si oblékla těsné černé šaty korzetového typu, které zdobily pásy stříbrných cvočků. Jen střih se tuze nepovedl, soudě podle toho, jak se neustále urovnávala průramky.

magazin.cz

Tisková konference předcházela ostrovnímu MTV Special, kde Lady Gaga a Black Eyed Peas patřili k umělcům, kteří Hudební týden na Maltě začínali i ukončovali. Jen doufejme, že maska nesignalizuje konec krásného obličejíku recesistické zpěvačky.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 864