Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Zázrak! Přežil náraz ve 160 km/h

Angličan přežil náraz vlaku řítícího se rychlostí 160 kilometrů v hodině. Tomu se říká klika na kolejích.

Angličan Noah Hodgkiss, který je skoro slepý a špatně slyší, měl neuvěřitelné štěstí. Porazil ho vlak jedoucí rychlostí 160 kilometrů v hodině. Stalo se, když šel Noah na trať hledat svůj ztracený mobil.

Vlak ho odhodil tak prudce, že neštastník letěl skoro 40 metrů vzduchem. Skončil se zlomeninou pánve, dvěma zlomenými žebry, zlomenou rukou a několika polámanými prsty, ale podle lékařů se zanedlouho plně zotaví.

Kvůli mobilu
Noah upustil svůj mobil, když přecházel přes můstek pro pěší, a šel ho hledat na trať. Tam se setkal s rychlíkem Birmingham – Cardiff.

"Byl jsem mezi kolejemi a než jsem si uvědomil, co se děje, vlak byl úplně u mě. Snažil jsem se uskočit z cesty, ale zasáhl mne zezadu. Byl jsem pořád při vědomí, a když jsem se kolem sebe rozhlédl, uvědomil jsem si, že jsem pod mostem. Vlak jsem neslyšel přijíždět, protože jsem na levé ucho hluchý a v naslouchátku, které mám pro pravé ucho, došla baterie. Také mám zákaly v očích, takže jsem vlak ani neviděl," vylíčil Noah reportérům listu The Sun hrůzostrašnou nehodu.

Záchranáři Hodgkisse našli poblíž jeho domova ve vesničce Tibberton. Strávil tři dny v nemocnici a teď se léčí doma.

"Měl jsem neuvěřitelné štěstí," kroutil Hodgiss užasle hlavou.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 264