Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: youtube.com

Šokující VIDEO: striptérku vykuchali zaživa!

Věříte a léčbu šokem? Tohle velmi drastické video se snaží změnit myšlení bezohledných lidí.

Ochránci zvířat zacházejí ve svých kampaních stále dál. Není divu. Při pohledu na odhalené případy týrání zvířat se člověk ptá, jak je tohle v “civilizované společnosti“ možné? Organizace vystupující na obranu týrání  zvířat tedy sahají k drsnějším prostředkům.

U nás před několika lety rozpoutala polemiku billboardová kampaň stažené zakrvácené lišky a vedle stojící paničky v jejím kožichu. Zvláště dámy halící se do skvostných kožešin a jejich manželé utrácející sta tisíce za „nové kůže“ pro manželky se nechali slyšet, že kampaň je nechutná, a že dámám se z ní dělá nevolno.

Ve USA je si nejznámější PETA, pro níž ochotně pózují nahé hollywoodské celebrity, které se rozhodli angažovat za práva nevinných němých tváří.

Léčba šokem
Teď se asi bude honě mluvit o kampani holandské organizace Wakker Dier, která nechala natočit klip v němž je zaživa vykuchána mladá žena. Velice šokujícím videem se snaží přimět lidstvo, aby se zamyslelo nad zabíjením zvířat a zbytečným krutostem, které svou bezohledností a hloupostí páchají.

Hlavní roli hraje holandská playmate a modelka Ancilla Tili. Zpočátku vypadá spot celkem nevinně. V decentním nočním klubu překrásná blondýna tančí striptýzový tanec. Náhle k ní přistoupí rybář a praští ji holí do hlavy. Pak vytáhne hák a zaživa ji vykuchá. Připravte se, není to nic pro slabé povahy. Jde o velmi realisticky ztvárněné video, ze kterého běhá mráz po zádech.

Brutální násilí rozhodně není samoúčelné. Na konci videa se objevuje nápis: "Stahování zaživa není v pořádku. Denně jsou ale tisícům ryb vyndávány vnitřní orgány. Za živa a při vědomí." Doufejme, že lidé, kterých se to týká, se alespoň na chvíli zastaví a zeptají se sami sebe, zda to nejde jinak.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 264