Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

10 důvodů, proč jít na Havana Club Grand Prix

Podívejt se, jak míchají drinky opravdoví mistři, a ochutnejte vyhlášené exotické koktejly.

magazin.cz
Barmanská událost roku
Havana Club Grand Prix International je v současné době jednou z největších barmanských soutěží na světě. Národní, české kolo, které probíhá každé dva roky, je nejnavštěvovanější barmanskou soutěží v České republice.

Bylo vyprodáno!
Víte, že předchozí dva ročníky Havana Club Grand Prix byly vyprodané? Kombinace skvělých barmanských výkonů a atraktivního hudebního programu dělá z Havana Club Grand Prix jedinečnou akci s neopakovatelnou atmosférou.

Česká barmanská elita
Máte rádi aktuální přehled? Chcete vědět, za kterými barmany můžete zajít do baru na nejlepší koktejl nebo na skvělou flairbartending show? Na Havana Club Grand Prix máte příležitost se s nimi seznámit!

Oceňovaná a originální show kapely Toxique
Připravte se na skvělou, hudební a kostýmovou show české kapely Toxique! Mezinárodně oceňovaná kapela, jejíž repertoár snese srovnání se zahraničními kapelami. Skvělá muzika, nápadité převleky frontmanky Kláry, známé i nové skladby a překvapení - to je slušná sumička důvodů, proč zajít na Havana Club Grand Prix.

Lákavé a kvalitní koktejly za super cenu
Na Havana Club Grand Prix můžete ochutnat nejoblíbenější koktejly z rumu Havana Club za nejpříznivější cenu ;). Je pro Vás připraven 20 metrů dlouhý bar a koktejly za lákavých 70 Kč.

Autentické prostředí
Letošní Havana Club Grand Prix se odehrává, trochu netradičně, v Hale Kolbenova ( zastávka metra Kolbenova, Kolbenova ulice, Praha 9). Po dlouhém hledání jsme pro Vás vybrali lokalitu, která svým prostředím připomíná realitu Kuby. Vyměňte klub nebo diskotéku pro tentokrát za drsnější, autentické prostředí bývalé tovární haly a zažijte něco nového.

Latino Dancers
Naprosto výjimečnou událostí je účast skutečných mistrů latinskoamerických tanců z Kuby. Nejenže Vám předvedou své umění, ale máte možnost si s nimi dokonce zatančit. Můžete tak zažít jejich smysl pro rytmus a temperament na vlastní kůži. Chcete poznat atmosféru Kuby v rytmu salsy? Tak přijďte a nechte se vyzvat k tanci našimi latino dancery!

magazin.cz

Známé osobnosti českého showbusinessu
Stejně jako v minulých letech, také letos budou hosty Havana Club Grand Prix osobnosti českého showbusinessu. Bližší informace prozradíme ve čtvrtek 25. 6. 2009.

Originální kubánský catering
Návštěvníci se mohou také těšit na originální kubánská jídla. Nebude chybět tradiční kubánská paella, chutné grilované maso v kubánských marinádách a grilované ovoce. Vše za příznivé ceny od 50 do 80 Kč.

Skvělá cena vstupenek
Vstupné na akci je 180,- Kč v předprodeji a 200,- Kč na místě. A protože jde o největší koktejlovou show, zahrnuje cena vstupenky jako bonus i lahodný koktejl!


Havana Club Grand Prix, ve čtvrtek 2. 7. 2009 v tovární hale Kolbenova v Praze 9, vstupné v síti TicketPro, www.havanaclub.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 63