Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Hadi, kostry, pařáty... Nejdivnější zapomenuté věci

Mezi nejkurióznější věci, které si studenti zapomněli na koleji a odjeli na prázdniny, patří 180 cm dlouhý had a kostra v životní velikosti.

Další drobnosti, které dorazily do ztrát a nálezů, také nejsou k zahození: obrovský bílý králík (živý), kuřecí pařáty (mražené) a bič spolu s výtiskem Kamasutry.

Podle organizace UNITE, která se stará o správu kolejí anglických univerzit, si studenti nejčastěji zapomínají nabíječky na mobilní telefony, učebnice, iPody, kartáčky na zuby a boty. UNITE pořídila přehled a podle agentury Ananova jde o "neuvěřitelně podivnou a báječnou sbírku zapomenutých věcí."

Nathan Goddard, ředitel UNITE k bizarním nálezům říká: "Po roce usilovného studia a zábavy není překvapivé, že si studenti občas něco zapomenou zabalit. Ale to, co se jim podaří zapomenou, nás opravdu občas hodně překvapí. Nejvíce se ale sami sebe občas ptáme, jak se ty věci mohly vůbec na jejich pokoje dostat."

Deset nejpodivnějších věcí zapomenutých na koleji podle UNITE je:

  1. 180 cm dlouhý had
  2. tyč na tancování u tyče
  3. kostra v životní velikosti
  4. párek kanárků
  5. gigantický bílý králík
  6. dvou a půlmetrový nafukovací bazén, naplněný vodou
  7. mražené kuřecí pařátky
  8. bič a výtisk Kamasutry
  9. potápěčský oblek včetně kyslíkové bomby a ploutví
  10. stolní hokej

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 67