Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Cameron Diaz / foto: Shutterstock

Akné a lupénka. Problémy krásné Cameron Diaz

Cameron Diaz má opět problémy se svou pletí. Jeden z předních kožních lékařů zaznamenal nepěknou ukázku lupénky pod jejím levým loktem.

Lupénka je kožní nemoc, která zanechává nehezké zarudlé až nafialovělé skvrny. Těžko se léčí a navíc se po nějaké době může vrátit. Diaz toto pondělí (22. 6.) neměla dlouhé rukávy, když odhalovala svou hvězdu na chodníku slávy v Hollywoodu, a pozorovatelé s orlím zrakem tak mohli vidět, že není dokonalá.

Kožní specialista Dr. Vail Reese, který má ve své kartotéce nejednu celebritu, však ve skutečnosti již dlouhá léta pozoruje nedostatky na kůži herečky, jež zazářila mimo jiné v komedii Něco na té Mary je.

Problémy s pletí má dlouho
Poté, co ji trápily různé výrůstky a pupínky, se nyní objevily skvrny na jejích pažích. Jde však jen o poslední případ v dlouhé řadě jejích kožních problémů.

"Celá léta jsem sledoval její problémy s akné a hned se objeví další kožní problém. Vím, že trpěla pigmentovými skvrnami na obličeji a poškozením pleti kvůli příliš dlouhému slunění," potvrzuje renomovaný lékař.

Dr. Reese je však přesvědčen, že poslední problém Cameron Diaz lze snadno léčit. "I když to není moje pacientka, vypadá to na lehčí formu lupénky. Lupénka (psoriasis) je nepříjemná forma zanícení kůže, které však není nakažlivé. Léčba malých ploch zanícených lupénkou spočívá v mazání krémy s kortizonem a vitamíny D," uzavírá dr. Reese.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 196