Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

To byla pařba. Probudil se 50 metrů nad zemí

Tak to musela být pařba. Přenocoval na jeřábu a nevěděl, jak se tam dostal!

Stefan Hohenwart, student z rakouského Grazu, si večer vyrazil do hospody s přáteli a ke svému zděšení se ráno probudil na ohromném jeřábu.

Policistům řekl, že absolutně netuší, jak se tam dostal. Ráno ho prostě našli dělníci na stavbě. Podle informací agentury Ananova policisté Stefana odvezli domů a nehrozí mu stíhání, protože nezpůsobil žádnou škodu.

Překvapený jeřábník
"Dělníci na stavbě ráno přišli do práce a jeřábník byl značně překvapen, když se chystal zaujmout své místo v kabině jeřábu a našel tam chrápajícího studenta.

Když na místo dorazili policisté, muž přísahal, že netuší, jak se tam dostal. Pamatuje si jen, že opouštěl hospodu a byl hodně unavený," řekl policejní mluvčí.

"Pobyt padesát metrů nad zemí v kabině jeřábu je nebezpečný za jakýchkoliv okolností. Po pitce je opravdu velmi riskantní. Tento muž měl velké štěstí, že se mu nic nestalo," dodal mluvčí.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 139