Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Konec sexy minisukní a chození bez prádla

Státní zaměstnanci na Floridě musí ctít další nařízení. Dostali příkazem, že před příchodem na své pracovní místo se musí natřít či nastříkat deodorantem.

Bez prádla do práce nelez
A tím to zdaleka nekončí. Radnice v městě Brooksville, které leží nedaleko Tampy, rozhodla, že její zaměstnanci nesmí chodit do práce v sexuálně provokativním oblečení a budou potrestáni i za to, když je nadřízený přistihne bez spodního prádla. Jak bude probíhat kontrola, toť otázka.

Floridské úřady mají za to, že nové regule přinutí zaměstnance, aby o sebe více dbali a trochu se vyfintili. Přece jen, přišlo opravdu teplé počasí, a když někdo v kanceláři nepoužívá deodorant, je to cítit všude. Státní zaměstnanci pak podle úřadů mají jít vzorem a nemají co chodit bez spodního prádla či ve vyzývavých šatičkách. To jistě platí především pro úřednice.

Zábavná kontrola
Na radnici tato nová vyhláška prošla vcelku jasně. Čtyři zastupitelé hlasovali pro, jeden proti. Tím negativním hlasem byl sám starosta, který tvrdí, že tato nařízení berou lidem svobodu volby.

Zaměstnanci, kteří nová pravidla poruší, budou nekompromisně posláni zpět domů a za daný den nedostanou zaplaceno. Pokud by se měly prohřešky opakovat, hrozí i vyhazov.

Radní mají každopádně o zábavu postaráno, když budou provádět namátkové kontroly.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 331