Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Iva Frühlingová / foto: ivaf

Frühlingová píše knihu o modelkách

Zpívající modelka Iva Frühlingová, která okouzlila svým půvabem i ve Francii, v sobě objevila literární talent. A rozhodla se napsat knížku. Dokonce má už o jejím vydání podepsanou smlouvu.

"Už dřív jsem si psávala nějaké povídky," svěřuje se modelka, která má na svém kontě tři alba. A na jednom z nich nazpívala píseň La chanson de Pierre s filmovou hvězdou Pierrem Richardem. "A pak jsem začala psát historky ze světa modelingu. Příběhy o dívkách, které se chtěly prosadit svou krásou. A vůbec i o tom, jak to ve světě modelingu chodí."

Iva Frühlingová to velmi dobře poznala: "Samozřejmě, že v té knížce budou i moje osobní příběhy. Ale není to o tom, jak se líčit, co dělat pro to, aby dívka mohla vstoupit do toho pozlátka, ale je to o příbězích. Myslím, že to bude knížka nejen pro holky, ale také pro maminky, které chtějí své dcery vyslat třeba do Paříže a nemají vůbec potuchy, o čem tam ten život vlastně je. A budou pak připravenější, než jsem byla já, když jsem se jako mladinká a nezkušená dostala do velkého světa. Ale v knize nebudou jen drastické historky, ale i osudy těch dívek, které uspěly."

Dceru do modelingu nepustí
Iva sice knížku teprve dokončuje, ale už ví, kdy vyjde. "Zatím má pracovní název Povídky modelek a na knižních pultech se objeví v říjnu nebo v listopadu," prozrazuje kráska.

Po nevydařeném manželství s lídrem kapely Kryštof Richardem Krajčem a několika dalších vztazích si Iva své soukromí chrání. Prý jejím současným přítelem je pilot civilních letadel. Jak bude její love story pokračovat, ještě neví. Ale s jistotou ví, že kdyby jednou měla holčičku, určitě by ji do modelingu nehnala.

"Tak to jistě ne. Vím, že uspět není tak snadné, jak se zdá. A záleží na mnoha okolnostech. I na štěstí," uzavírá Iva.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 51