Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Thomas Beatie / foto: Archiv

Těhotný muž porodil už podruhé!

Takzvaný „těhotný muž“, jehož příběh před rokem obletěl svět, znovu útočí na přední stránky společenských magazínů. Podařilo se mu totiž otěhotnět podruhé a dokonce už i porodil. Tentokrát je to chlapeček.

Hotová rodička
Thomas Beatie zaujal světovou veřejnost takřka přesně před rokem, kdy odhalil, že je těhotný a stal se tak prvním mužem na světě v tomto stavu. Ne, není to nový stupeň lidské evoluce. Thomas byl předtím prostě a jednoduše ženou.

Každopádně, fotka vousatého Beatiho s těhotenským břichem se stala hotovou senzací a těhotný muž putoval z jedné televizní talk show do druhé a mezitím se stavoval u předních bulvárních plátků na rozhovory.

Pouhý měsíc poté, co Thomas porodil zdravou holčičku, oznámil šokovaným reportérům, že je těhotný znovu.

Pětatřicetiletý Beatie a jeho žena Nancy se tak mohou radovat z druhého dítěte a už mají doma pěkný pár. Druhým přírůstkem do rodiny je totiž chlapec.

Normální hetero?
Beatie byl svého času znám pod jménem Tracy Lagondino. Nebyl však se svou vnější schránkou spokojen, a tak se nechal předělat na muže. Avšak mateřské pudy si pravděpodobně podržel, stejně jako vagínu a vše potřebné pro početí a porod dítěte.

Jeho žena Nancy podstoupila hysterektomii, takže sama děti mít nemůže. Navíc je už starší a má dvě děti z předchozího vztahu. Pár si ale oplodňování přesto náležitě užil. Sehnal si od dárce sperma, které potom sama Nancy do Thomase zavedla.

Kudy chodí, tam Beatie tvrdí, že jsou úplně normální heterosexuální rodina. Má snad někdo jiný názor?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 583