Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Borat / foto: Shutterstock

Borat půjde k soudu. Za hádku na bingu

‚Bruno' Cohen půjde před soud, je obviněn z napadení producentky!

Sacha Baron Cohen (37), který kvůli svým filmovým žertům jako Borat čelil už nejedné žalobě, půjde opět k soudu. Producentka Richelle Olson ho žaluje, že ji zesměšnil a ponížil, když na její akci vyprovokoval scénku pro svůj nový film Bruno. Tento žertík ji měl přivést na kolečkové křeslo.

Hádka na bingu
Richelle Olson tvrdí, že se s Cohenem pohádala v roce 2007, když se se svým filmovým štábem objevil v roli svého alter ega Bruna na hře bingo, kterou Olsonová organizovala v kalifornském Palmdale. Uvádí to portál IMDB.

Olson ve své žalobě konstatuje, že se jí Cohen "dotýkal, strkal do ní a bil ji". Z napadení a obtěžování obvinila Olson i kameramany, kteří se této akce zúčastnili.

"Obžalovaný ji po dobu jedné až pěti minut napadal s úmyslem docílit dramatické emocionální odezvy, zatímco oni její ponižování a zesměšňování natáčeli," píše se v právních dokumentech k tomuto případu.

Omdlela a praštila se
Olson, která herce a jeho spolupracovníky žaluje pro blíže nespecifikované škody, také uvádí, že byla tímto incidentem tak otřesena, že bezprostředně po něm omdlela a uhodila se hlavou o podlahu. To vedlo ke "krvácení do mozku" a následnému odkázání na kolečkové křeslo.

Cohen také na nedávném udílení cen MTV zesměšnil rapového zpěváka Eminema, když mu jako Bruno v andělském obleku přistál svým rozkrokem přímo na obličeji.

Minulý měsíc se mu však jeho alter ego šeredně nevyplatilo. V tisku se objevila zpráva, že utrpěl vážné popáleniny, když se kvůli větší přesvědčivosti Bruna snažil odbarvit si chlupy na celém těle.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 56