Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Postarejte se o své zuby

Účinné řešení pro opravdu komplexní péči o zuby představuje díky svému složení nová zubní pasta Odol3dent Zuby a jazyk.

Tajemstvím nové zubní pasty je její antibakteriální působení i v těžko přístupných místech, včetně pórů jazyka. Tam všude totiž díky svému speciálnímu složení proniká a účinkuje mikroaktivní pěna, jejíž antibakteriální složka pak i zde odstraní bakterie, které jsou hlavní příčinou nepříjemného zápachu z úst.

Pasta tak standardně poskytuje 3-násobnou ochranu zubů (proti zubnímu kameni, zubnímu kazu a parodontóze) a zároveň čistí jazyk i celou ústní dutinu, přičemž veškeré tyto její účinky byly klinicky ověřeny.

magazin.cz

Komplexní záběr pasty Odol3dent Zuby a jazyk je umožněn účinnými látkami obsaženými v pastě. Těmi jsou například fluorid sodný, jenž přispívá k remineralizaci zubní skloviny (tím ji posiluje a chrání před vnějšími vlivy), či chlorid zinečnatý, který působí bakteriostaticky, tedy brání množení bakterií v ústech. Pomocí dalších účinných látek pak pasta brání uchycení a množení bakterií a zajišťuje alkalické prostředí nepříznivé pro bakterie vytvářející plak. Ten je jednou z hlavních příčin vzniku problémů s dásněmi a následné parodontózy.

Šetrné bělení zubů
Zubní pasta je vyráběna ve dvou variantách: v základním složení a ve variantě s bělícím účinkem. Ta je určena i k šetrnému bělení zubů, navíc má jemnou citronovo-mentolovou příchuť.

magazin.cz

Opravdu účinné péče o jazyk je pak dosaženo nejen pomocí jedné z variant této zubní pasty, ale také použitím nového zubního kartáčku Odol3dent Zuby a jazyk, který je na zadní straně opatřen speciální antibakteriální stěrkou z měkkých lamel. Právě ta je určena ke stírání bakterií z povrchu jazyka a její pomocí je možné odstranit až 5x více bakteriií než při samotném čištění zubů.

magazin.cz

Zubní pasty Odol3dent Zuby a jazyk jsou k dostání v obchodních řetězcích, drogeriích a lékárnách, přičemž doporučená spotřebitelská cena obou variant je 44,90 Kč za 75 ml balení a zubního kartáčku Odol3dent Zuby a jazyk pak 79,90 Kč.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 92