Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Borat / foto: Shutterstock

Borat vrazil Eminemovi rozkrok do tváře

Předávání filmových cen MTV je každý rok velkou událostí, jen o něco menší než předávání cen hudebních. Moderování té letošní se přitom zhostil stále známější komik Sascha Baron Cohen.

Že vám to jméno nic moc neříká? A co třeba Ali G, Borat nebo Brüno? Správně, tohle všechno jsou jeho postavy, balancující na filmovém a dokumentárním pomezí, každopádně vždy neskutečně vtipné.

Dalo se to čekat
Že Cohen nebude jen suše stát na pódiu a něco povídat do mikrofonu, bylo celkem jasné. Proto si ho ostatně pořadatelé neobjednali. Chtěli pořádnou show a tu také dostali. Možná ale větší, než sami čekali.

V paměti diváků zůstane pravděpodobně především scéna, kdy se Cohen coby žvatlající Němec Bruno vznáší sálem v andělském oblečku a pomalu klesá dolů.

Samozřejmě neustále hláškuje, ale zlatý hřeb přijde teprve za chvíli. Bruno se totiž spustí přímo na slavného rapera Eminema sedícího a nic netušícího v pódiu. Aby toho nebylo málo, zastaví se mu přesně zadkem před obličejem, a to hezky obkročmo.

Sál málem puknul smíchy
Eminem je evidentně v šoku a snaží se ze sebe Cohena dostat. V tom mu okamžitě pomáhají jeho svalnatí bodyguardi, kteří do moderátora všelijak šťouchají a snaží se ho odehnat. Sál se samozřejmě může uřehtat.

Raper tuhle recesi evidentně neunesl a s hodně naštvaným obličejem za vydatné pozornosti kamer opustil sál.

Nejde přitom o první Cohenův vtípek, kterým efektně protnul filmový a reálný svět. Ostatně, jeho charaktery jsou na improvizovaném střílení si z celebrit postavené. Například v Boratovi kromě celé řady maloměšťátských typů zesměšnil i Pamelu Andersonovou.

Video:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 494