Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lara Croft / foto: Shutterstock

To je nová Lara Croft. Zase hodně sexy

Špatná zpráva pro milovníky Angeliny Jolie! V novém pokračování populární Lary Croft si už nezahraje. Naštěstí se za ni našla neméně důstojná náhrada - sexbomba Megan Fox, kterou můžete například znát z filmu Transformers.

Megan Fox byla dokonce označena čtenáři časopisu Maxim za nejvíce sexy ženu na světě. Obě krásky nespojuje jen atraktivní vzhled. Je to taky jejich láska k tetování. Obě dvě se navíc veřejně přiznávají k lesbickým láskám.

Přes svůj mladý věk je Megan známá spíše ze seriálových roliček. Vidět jste ji mohli například v seriálech Ocean Ave (2002), Co na tobě miluju (2002), Hope & Faith (2003) nebo v komediálním seriálu Dva a půl chlapa s Charliem Sheenem.

magazin.cz

Osudový okamžik pro Megan přichází až v roce 2007, kdy se objevuje v jedné z hlavních rolí ve filmu Transformers.

Z Megan Fox se postupně stává jedna z nejžádanějších modelek současnosti. Populární celosvětový časopis Maxim ji v anketě nejžhavějších žen roku 2007 zařadil na 18. místo, což se ovšem změnilo rokem 2008, kdy tuto anketu magazínu FHM vyhrála. Letos jí první příčku vyfoukla Cheryl Cole a Megan se posunula na druhou pozici.

Video:

Nový Tomb Raider bude tradičně akční snímek, zaměřený především na hlavní postavu. Na serveru Oxm.co.uk naleznete i tipy na další herečky, které by ve filmu Tomb Raider mohly nahradit stárnoucí matku šesti dětí Angelinu Jolie.

Připraveno ve spolupráci s gamestar.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 332