Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Bělení zubů. Snadné a bezpečné

Stav zubů vytváří první dojem o osobě, kterou potkáte. Proto jsou dnes krásné bílé zuby samozřejmostí a vyjadřují schopnost a ochotu pečovat o svůj vzhled. Proč tedy pokazit svůj vzhled zažloutlým úsměvem?

Bělení zubů nyní přechází z ordinace i do pohodlí domova. Bělící zubní pasty zuby opravdu nevybělí, pouze mechanicky působí na zubní sklovinu a odstraňují usazeniny. Princip bělení zubů u bělících zubních past je založen na částicích vápence nebo perlitu, které zuby obrušují.

magazin.cz

 

Při tomto procesu nedochází k odbarvení pigmentů v zubech usazených, bělící zubní pasty pouze navrací přirozenou barvu zubu, která je pro většinu z nás nedostatečná. Proto přichází revoluce v bělení zubů v podobě White Pearl.

 
Proč White Pearl?

Vyzkoušejte White Pearl – nejpoužívanější a nejprodávanější bělení zubů v ČR. Profesionální stomatologický bělící gel pro domácí použití přesouvá stomatologické bělení do pohodlí domova.

 

Bělící gel neobsahuje částice, které zuby brousí, ale účinně působí na zabarvené zuby tím, že odbarvuje pigmenty v zubní sklovině usazené. Bělit s White Pearl můžete doma, avšak vaše zuby si budou myslet, že sedíte v zubní ordinaci. To vše při nezměněné kvalitě a způsobu užití.

 

White Pearl navíc obsahuje vysoký podíl fluoridů, které posilují chrup a zubní sklovinu tím aktivně chrání. Gel také desinfikuje ústní dutinu a působí preventivně proti parodontóze, má protizánětlivé účinky. Koncentrace účinné látky karbamid peroxid je 10%, což zaručuje kvalitní bělení bez rizik.

 

Ve stomatologických ordinacích se běžně používá k bělení zubů karbamid peroxid v koncentraci až 30 %. Při působení 60 min. denně jsou viditelné výsledky za 1-2 týdny.

Několikaleté testování
White Pearl je značka, která se specializuje výhradně na bělení zubů a péči o zuby. S ním dosáhnete techniky ordinačního bělení zubů, avšak s úsporou několika tisíc korun. Chrání zároveň i Vaše dásně proti parodontóze. Výrobek prošel přísnými klinickými testy a jeho kvalitní účinky byly ověřeny. Doporučená cena 595,-/450,- za balení 130/65ml.

 

K zakoupení v drogeriích DM, Rossmann, Schlecker, lékárnách a na www.krasnyusmev.cz, - kde je poštovné a balné  při nákupu White Pearl zdarma.

 

Výhody bělení White Pearl:

  • Vybělí i velmi zažloutlé zuby (kouření, pití kávy, stáří, léky)
  • Gel zub obklopí rovnoměrně a bělí ho po celém povrchu.
  • Obsah fluoridů, které výborně regenerují zuby a působí proti zubním kazům
  • Tvarovatelné aplikátory (které jsou obsahem balení- 3ks) zabrání polknutí gelu nebo jeho rozšíření na rty apod. Navíc chrání gel před zaschnutím či smísením se slinami.
  • Desinfekce dutiny ústní
  • Prevence proti paradentóze
  • Pouze účinná látka karbamid peroxid prokazatelně bělí zuby, a proto ji již několik let stomatologové používají
 

Obsah balení White Pearl

  • 4x tvarovatelný aplikátor (podobný zubnímu chrániči, který si v dutině ústní vytvarujete tak, aby dobře kopíroval zuby)
  • 2x tuba se speciálním bělícím gelem (130g=130ml kvalitního bělícího gelu, který vystačí až na 130 jednotlivých bělení horního i spodního chrupu)
  • 1x tuba pro plnění aplikátoru
  • praktický návod k použití s otázky a odpověďmi
 

Kde získat více informací?

Buď na internetu na www.krasnyusmev.cz. Máte-li dotaz či nevíte, kde White Pearl zakoupit, napište nám na info@krasnyusmev.cz. A potřebujete-li radu stomatologa v oblasti bělení zubů, zeptejte se emailem na stomatolog@belenizubu.com.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 155