Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto:

Prsatá Jordan je volná. Chcete ji?

Britská modelka Katie Price, známá především díky obřím ňadrům a pod přezdívkou Jordan, je volná. Po více než čtyřech letech se její manželství se zpěvákem Peterem Andrem rozpadá.

Pár se dal dohromady při natáčení jedné z britských reality show „Já jsem celebrita… dostaňte mě odsud!“. Důvody rozpadu poměrně ostře sledovaného manželství ani jeden z partnerů neosvětlil. „Oba žádají média, aby respektovaly jejich soukromí v těchto těžkých časech,“ vzkázal novinářům jejich mluvčí.

 

Populární dvojice se objevovala bok po boku v nejrůznějších televizních dokumentech, v nichž popisovala své soužití, zároveň měl pár i vlastní televizní show. Navzájem si tak pomáhali upevňovat vlastní pozice v showbyznysu.

 
Společné duety

Společně také natočili album duetů pod názvem „A Whole New World“, které si rozhodně nevedlo špatně a vyšplhalo se do druhé desítky v britských hitparádách před třemi lety.

 

Třicetiletá Katie Price, která během své modelingové kariéry používala pseudonym Jordan, také publikovala tři velmi populární autobiografie a čtyři romány. O šest let starší Andre, který se narodil v Anglii, ale vyrůstal v Austrálii, se prosadil dvěma obrovskými hity v polovině devadesátých let. Pamatujete ještě na songy „Flava“ a „I Feel You“?

 

Poté se ještě vrátil do čela hitparád v roce 2004 s předělávkou dřívějšího hitu „Mysterious Girl“, ale to bylo zhruba vše…

 

S Katie Price má Andre dvě děti ve věku tří let a jednoho roku. Price má také šestiletého synka z předchozího vztahu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 560