Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Rihanna / foto: repro Daily Mail

Nahá Rihanna. Zveřejnil fotky její ex Brown?

Chris Brown odmítl, že by měl cokoliv společného s uniknutím fotografií nahé Rihanny na internet. Prohlásil, že v tom nemá prsty. Brown s Rihannou před časem chodil, rozešli se poté, co ji napadl.

Pikantní fotografie populární zpěvačky, která bodovala zejména hitem Umbrella, se na internetu začaly šířit minulý pátek.


Šestice snímků, na nichž je Rihanna v rozličných sexy pózách, vzbudila pořádný rozruch. Samotná zpěvačka kauzu nekomentovala, její nahrávací společnost vše označila za útok na práva umělkyně.

 

„Chris v tom rozhodně nemá prsty. Nepustil žádné fotografie Rihanny ani kohokoliv jiného na internet. Kdokoliv to tvrdí, lže,“ prohlásil zástupce hvězdy R´n´B. Ohradil se tak proti některým zdrojům amerických médií, které Browna právě ze zveřejnění fotografií online obvinily.

 

Rihanna se s Brownem rozešla poté, co ji údajně v únoru napadl a zmlátil. Policejní fotografie Rihanny se pak objevily prakticky ve všech médiích, což velmi poškodilo do té doby nekonfliktní image mladého zpěváka. Proti jeho chování pak vystoupila i řada Brownových kolegů.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 195