Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Chuck Norris / foto: Shutterstock

Chuck Norris – nejlepší bezpečnostní systém

Akční správňák Chuck Norris je opravdu Superman. Před zloději vás ochrání i jeho fotka!

Majitel pekařství se pokusil odradit zloděje tím, že do výlohy dal foto akčního hrdiny Chucka Norrise v životní velikosti. A zdá se, že jeho nápad funguje.

Do luxusní pekárny ve Splitu se až donedávna vloupávali zloději skoro každý týden. Ale od chvíle, kdy se před měsícem ve výloze objevil plakát "texaského rangera" a nad ním nápis: "Tento obchod je pod ochranou Chucka Norrise", loupeže nejednou ustaly.

"Abych byla upřímná, začalo to jako vtip, ale zdá se, že to funguje. Zloději se u nás už dlouho neukázali. Možná Chucka Norrise opravdu respektují," říká prodavačka Mirna Kovač.

"Všichni tady znají jeho filmy a je docela populární. Možná je tedy oblíbený i u kriminálníků, tak se rozhodli nechat nás na pokoji. Jen musím přiznat, že k nám zašlo i pár lidí, kteří žádali o jeho podpis. Opravdu věřili, že Chuck Norris sedí někde u nás ve skladu a je připraven zasáhnout v případě jakýchkoliv nepravostí," dodala Kovač.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 345