Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
iPod Shuffle / foto: pcworld.cz

Dokážete spolknout iPod?

Že jste se vždycky divili, jak je možné, že někdo dokáže spolknout meč, aniž by se přitom přizabil?

Profesionálové tvrdí, že je to docela jednoduché. Potom přece nemůže být složité spolknout obyčejný a miniaturní iPod Shuffle, nebo ano?

Podivíni ze serveru Gizmodo se to z nějakého důvodu rozhodli vyzkoušet, a jelikož si polykačku mečů Heather Holiday zaplatili, ochotně svolila, že iPod Shuffle spolknout zkusí. I jí se to zdálo jako snadný úkol.

Jenže titěrný hudební přehrávač o velikosti 45x17x8 milimetrů se ukázal být hodně velkým soustem.

Polykačka se snaží, seč může, ale přehrávač zkrátka spolknout nedokáže. A to se o to pokoušela celkem pětkrát. Nevyšel ani jeden z pokusů.

Proč je to tak složité? Zejména proto, že iPod Shuffle kromě svých malých rozměrů takřka nic neváží. Gravitace ho tak téměř nepřitahuje a on není schopen projít jícnem. A to si ho tam Heather cpala i lžící.

Nakonec, sami se můžete podívat, jak to vypadalo. A jelikož se Heather nevzdává, dala si domácí úkol, že bude trénovat a iPod Shuffle nakonec spolkne. Až se jí to povede, tak se znovu přihlásí. Doufejme, že nikoliv z nemocnice.

Video:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 220