Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Iveta Lutovská a Radovan Hynek / foto: Korzo

Miss Lutovská má doma hezčího Tofiho

Jedno je jasné, typem úřadující Česká Miss Ivety Lutovské je Sagvan Tofi! A to jsem si myslela, že se tento chlápek s přihlouplým výrazem Don Chuana po nepovedené plastice přece nemůže nikomu líbit.

Faktem ale je, že přítel Lutovské Radovan Hynek sice vypadá jako kopie Sagvana, ale o mnoho let mladší a navíc notně sympatičtější.

Veřejně na to upozornila Lucie Borhyová při nedávném předávání cen Týtý, kdy dokonce neváhala a překvapenou Ivetu nutila, aby přítele hledala v publiku. Pak se neudržel sympatický Petr Vondráček, který vzápětí žertem prohlásil, že jeho přítelkyně vypadá zase jako tenistka Martina Hingisová a jestli ji má také ukázat.

Iveta je s Radovanem už sedm let a vypadá to, že tvoří harmonický pár. Miss se sice přiznala, že žárlí, ale pokud to nepřehání, tak je to jen další důkaz toho, že přítele miluje, ne?

magazin.cz

Radovan ji naposledy vyvedl z míry po jejím vítězství v soutěži krásy. Neubránil se totiž slzám a milému projevu obrovské radosti a dojetí nezabránily ani všudypřítomné cvakající fotoaparáty.

"Můj přítel je hodně emotivní člověk. Stejně rychle se rozčílí, jako se nad něčím dojme, ale že mu po mém vítězství potečou slzy proudem, to jsem tedy nečekala," líčila tehdy překvapená novopečená Miss.

O reakci svého vyvoleného měla prý úplně jinou představu. "Myslela jsem, že bude nad věcí, půjde k baru a dá si na moje vítězství nějakého panáka," svěřila se Lutovská.

A ještě přidáváme starší a ošklivější originál...:

magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 195