Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: wallpapers.gworld.cz

Britney prsty v rozvodu Mela Gibsona?

Zpěvačka Britney Spears se svezla v rozvodu hollywoodské hvězdy Mela Gibsona.

Kromě zástupů ruských krasavic jménem Oksana se nyní proslýchá, že v nadcházejícím rozvodu Mela Gibsona hraje svou roli i 27letá popová hvězda Britney Spears. Uvedl to australský portál Skynews.com.

Nabídl ji zázemí a rady
Proslulý třiapadesátiletý herec a kontroverzní režisér Mel Gibson se s Britney Spears údajně seznámil minulý rok a brzy se spřátelili. Mel jí nabídl místo, kde by si mohla odpočinout poté, co se vloni psychicky zhroutila.

Několikrát spolu byli také na večeři a Britney při té příležitosti dostala od Mela užitečné rady, jak zvládnout tlak veřejnosti a jak si poradit s tím, že je slavnou osobností.

Robyn, manželka Mela Gibsona, podala žádost o rozvod tento týden. Vysvětlila to mimo jiné i tím, že jí nebyl příjemný vztah mezi jejím manželem a mladou zpěvačkou. Také uvedla, že jí přijde zvláštní velký věkový rozdíl mezi těmi dvěma.

Robyn Gibson očekává, že získá polovinu ze společného majetku, jehož hodnota se odhaduje na úctyhodných 900 miliónů dolarů. To je v přepočtu více než 18 miliard korun.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 66