Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Clark Little

Super fotky. Nejlepší vlny pro surfaře

Tyhle úžasné vlny byly zachyceny předním světovým surfařským fotografem.

Ďábelský Clark Little zasvětil svůj život focení mořských vln a nejlepší úlovky nyní publikoval.

Devětatřicetiletý nadšenec plave v nebezpečných vodách nebo se krčí na břehu se svou voděodolnou kamerou, aby s ní zachytil lámající vlny.

Nyní odhalil svůj dechberoucí set fotografií, které, jak říká, jsou nejlepší, co kdy udělal. Mnoho z nich pochází z Waimea Bay na Havaji, která je domovem surfařů a byla zvěčněná v písni Beach Boys Surfin´ USA.

magazin.cz

Otec dvou dětí, který se narodil na havajském Oahu, připouští, že často kvůli perfektnímu záběru riskoval svůj život. Říká: „Miluji oceán a na vlnách jsem doslova závislý. Zvláště na Waimea Bay. Se surfováním jsem začal roku 1990.“

„Ve vodě bývám často před svítáním, protože chci zachytit co nejkrásnější východ slunce. Zkouším zvěčnit krásu a sílu těch obrovských vln zevnitř. Rád sleduji sílu, kterou se valí. Díky svým zkušenostem dokážu vyfotit ty silné momenty bez toho, aniž bych sebou sekl,“ svěřil se The Sun.

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 088