Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nadya Suleman / foto: TMZ

Obrbřicho s osmerčaty před porodem

Jsou těhotenská bříška, taková ta normální. A pak jsou ještě jiná těhotenská břicha. Taková, v nichž jsou ukryta osmerčata... Jedno takové vám teď ukážeme.

Tohle ohromné břicho patří novopečené matce osmi novorozeňat Nadye Suleman. Server TMZ poprvé ukázal světu fotografie třiatřicetiletý matky pouhých osm dní před porodem. A je to téměř neuvěřitelný pohled.

magazin.cz

 

Matka se na snímku pořízeném doma pyšně usmívá, rekordní porod je skoro na spadnutí. Suleman žije sama, před osminásobným přírůstkem se již starala o dalších šest dětí. Všech čtrnáct ratolestí přišlo na svět díky umělému oplodnění.

magazin.cz

 
Musí se ukrývat

To vyvolalo mezi veřejností řadu protestů, umocněných faktem, že Suleman lhala lékařům o svých předchozích těhotenstvích, navíc také nemá příliš finančních prostředků, aby se dokázala o děti postarat. Nadya Suleman tedy sebrala starší děti a opustila svůj domov, nyní se skrývá na neznámém místě a o její bezpečnost se stará najatá ochranka.

 

Rozhořčení vyvolala také její údajná snaha prodat svůj příběh za velké peníze. „Řeklo se o ní hodně nepříjemných věcí, vážně zlých. Psychicky ji zraňují všechna ta nepřátelská prohlášení o ní a dětech. Dokonce jí vyhrožovali zabitím, proto si zajistila bezpečnost a spolupracuje i s policií na vyšetřování hrozeb,“ uvedl její mluvčí Michael Furtney.

 
Spustila webovky

Ačkoliv kromě policie nikdo neví, kde Nadya Suleman je, ona každopádně nezahálí. Včera spustila webovou stránku, která představuje všech osm miminek a vyzývá návštěvníky webu, aby na ně prostřednictvím kreditek přispěli. Případně zaslali balíček s pomocí.

 

Na stránkách Nadya píše, že všem nemluvňatům se daří báječně, „jsou zdravé a den ode dne silnější“. Jmenují se Noah, Maliah, Isaiah, Nariah, McCai, Josiah, Jeremiah a Jonah.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2 104