Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Natalie Dylan / foto: Shutterstock

Panenství za 70 miliónů. Stojí to za ty prachy?

Lidé prodávají všechno možné. Na stránky internetových aukčních domů umisťují staré spotřebiče, auta, šaty atd.

magazin.cz
Čas od času se ale objeví člověk, který prodává asi více, než by měl, jako třeba celý svůj dosavadní život nebo sám sebe do otroctví. V poslední době je to u mladých dívek stále častěji jejich věneček, no prostě - panenství...

Tučný výdělek

Už před časem se postarala o pořádný rozruch dvaadvacetiletá studentka Natalie Dylan („umělecké“ jméno), když se s pomocí kontroverzního amerického moderátora Howarda Sterna rozhodla prodat panenství. Respektive ho vydražit.

Neměla tehdy vůbec ponětí, na kolik by si mohla přijít, ale tahle myšlenka ji napadla, když četla o jisté Peruánce, které někdo nabídl až 1,5 miliónu dolarů. Ještě úspěšnější je právě Natalie Dylan, aktuálně je v přepočtu na nějakých sedmdesáti miliónech korun, její aukční nabídka celkem zaznamenala už asi deset tisíc příhozů.

Nejvyšší nabídku zatím drží devětatřicetiletý Australan. Jako mnozí další ji učinili prostřednictvím k tomu určených webových stránek.

Prsatá Američanka nepůsobí na první pohled jako nějaký vzor ctnosti, který by si své panenství pečlivě chránil a střežil až do svých dvaadvaceti let, ale budiž – lidé jí to nejspíše věří. A přihazují...

Od té doby čelí kritice organizací hájících ženská práva. Stejně tak neustále dostává otázky, zda své panenství může prokázat. Každopádně, šokující efekt funguje a vypadá to na hodně tučný výdělek.

Podvod?

magazin.cz
„Nejde o aukci ve stylu eBay. Nejsem povinna přijmout nejvyšší nabídku,“ říká Natalie. „Dávám si čas, abych mohla ty kluky kontaktovat. Prodávám své panenství, to je jedinečné, takže musíme spolupracovat.“

Zdá se, že Natalie má všechno dobře promyšleno a hovoří o tom, že to rozhodně nebere jako nějaké snižování hodnoty ženství, jako spíše možnost volby. Je prý zcela srozuměna s tím, co dělá.

Navíc není první, kdo něco takového podstoupil. Již několik dívek prodalo své panenství na internetu, ovšem částky se pohybovaly spíše ve statisících korun než v miliónech. V tom je Dylan opravdovou průkopnicí.

Rekordní pálka
Natalie navíc skutečně čelí velkému podezření, že se chystá uzavřít akorát velký kšeft. Objevují se hlasy, že může jít o pornoherečku, která si nechala operačním zákrokem obnovit panenskou blánu.

Pokud se ale celá akce opravdu uskuteční, bude to možná největší částka, jakou kdy někdo zaplatil prostitutce za těch pár minut štěstí.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 748