Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Mužská podprsenka / foto: Shutterstock

Podprsenka pro muže frčí. Chcete ji?

Kdo říká, že podprsenky mohou nosit jen ženy?

Japonský internetový obchod se spodním prádlem začal prodávat podprsenky pro muže, kteří se rádi oblékají jako ženy. Ukázalo se, že se z nich rychle stalo velmi žádané zboží.

magazin.cz

Od doby, kdy internetový obchod Wishroom začal před dvěma týdny pánské podprsenky nabízet, se jich prodalo více než 300, kus po 570 Kč. V tomto obchodě jsou k dostání i punčochy pro pány, ale povětšinou je sortiment dámský.

"Je mi příjemné, jak je to trochu těsné. Je to fajn pocit," řekl zástupce obchodu Masayuki Tsuchiya, když předváděl podprsenku, která se dá diskrétně nosit pod pánským oblečením. Ředitelka obchodu Wishroom, Akiko Okunomiya řekla reportérům Reuters, že ji překvapilo, kolik mužů má o toto zboží zájem.

magazin.cz

"Myslím, že o podprsenky projevuje zájem čím dál tím víc mužů. Od doby, co jsme začali pánské podprsenky prodávat, dostáváme dopisy od zákazníků, kteří píší jak je jejich nošení skvělé a že po něčem takovém toužili už dlouho," dodává paní Okunomiya.

magazin.cz

Podprsenka je k dostání v černé, růžové a bílé, ale ne všichni muži jsou jí nadšeni.
Na nejpopulárnější japonských diskusních stránkách se do debaty o mužích, kteří nosí podprsenky, zapojilo přes 8 000 lidí.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 840