Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Milostný trojúhelník / foto: Shutterstock

Sex v Second Life a virtuální rozvod

Pravda, není to tak úplně virtuální, ale přesah do internetového světa to rozhodně má.

Žena se rozhodla opustit manžela poté, co zjistila, že jí byl nevěrný. Ovšem jen online, ve hře Second Life.

Náruživí hráči

Pro skutečný pár to ale mělo fatální následky. Možná i proto, že se na internetu seznámili. I když tehdy jen v chatovací místnosti. Brzy se ale z obou stali fandové Second Life, hry, ve které si vytvoříte virtuální identitu a zapojujete se do komplikovaných vztahů v propracovaném světě.

Kromě svatby na radnici uspořádali i oslavy v Second Life. Ovšem jak je internet spojil, tak je také rozdělil.

magazin.cz

Jednoho dne našla žena svého muže sedícího u počítače. V jejich rodině vcelku běžný obrázek. Ale co se dělo na monitoru, to zcela zničilo jejich vztah. Mužův charakter tu totiž prováděl sex s jinou postavičkou.

Opakovaná nevěra
„Byla jsem naprosto šokovaná. Podívala jsem se na monitor a viděla, jak souloží s někým jiným. To je podle mě jasná nevěra,“ říká Amy Taylor. „Ale pro něj to nebyla žádná velká věc. Říkal, že dělám z komára velblouda a že je to nakonec moje vina, protože se mu dost nevěnuji.“

Tuto situaci ještě pár ustál, ovšem muž paní Taylor si ani do budoucna nedal pozor a byl tak nachytán znovu. Měl prý cybersex s Američankou. To už zasadilo manželství definitivní ránu a žena tak požádala o rozvod, který na základě virtuální nevěry skutečně proběhl.

Paní Taylor už má ale nového partnera. Pomohla jí změna prostředí. Z virtuálního světa Second Life se přesunula do světa World of Warcraft, odkud pochází její nový milý. Vězte, že tam se jen bojuje a nevěra tu tak technologicky nepřipadá v úvahu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 445