Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Britney Spears / foto: Sony BMG

Grafik se nadřel, aby Britney vypadala takhle

Je to řehole vypadat skvěle. A většinou i trochu podvod.

Aby na svých promo materiálech k nadcházejícímu albu Circus vypadala Britney co nejlépe, uchýlila se polepšená pěvecká diva do péče géniů digitálních triků.

magazin.cz

Blonďatá zpěvačka a matka, která navštívila se svou rodinou krokodýlí farmu v Louisianě, vypadá ve skutečnosti zcela jinak než je ta dokonalá sexy osůbka na pořádně retušovaných snímcích combeckového alba. A přitom byly obě fotografie zveřejněny v ten samý den!

Na fotografiích rukou „dokonalé Britney“ nevidíte po zásahu šikovných grafiků jedinou pihu na kráse, jedinou chybičku. Její obličej vypadá neuvěřitelně dokonalý a bezchybný. Vlasy, obyčejně nedbale sepnuté dorazu do chaotického ohonu, jsou zde perfektně učesané a zářící.

magazin.cz

Domácí drama
Zatímco se osobní život i kariéra pomalu vrací do správných kolejí, jí samé se dramata nevyhýbají.

Zpěvaččin syn Jayden byl o víkendu přijat do nemocnice kvůli těžké alergické reakci. Bohužel se to stalo zrovna v době, kdy jí bylo poprvé od doby, co jí byla odňata práva k výchově synů Jaydena a Seana Prestona, dovoleno odjet s nimi mimo stát.

Podle všeho mohlo za alergii smažené kuře z rychlého občerstvení, které si rodina dala jen hodinu před tím, než se Jaydenovi udělalo zle. Naštěstí to dopadlo dobře a chlapec byl v pondělí propuštěn zpět do péče matky.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 733