Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Učitelka potěšila žáky striptýzem

Škola je často považována za velmi nudnou, strnulou instituci. Sem tam se ale objeví zprávy, které hovoří o opaku.

Relativně nedávno to byla například rvačka učitelky se žákyní, vcelku běžné jsou také románky mezi učitelem a žákem.

Rozptýlená nuda
A teď je tu další kauzička, tentokrát z Maďarska. Tam se sličná učitelka němčiny rozhodla oživit nudnou hodinu a patnáctileté žáky potěšila luxusním striptýzem, který zašel až ke spodnímu prádlu.

Celou show zastavil až další učitel, kterému tyto výchovné metody přišly přece jen až příliš odvážné. To už ale slečna byla u spodního prádla. A tak měl jeden duchapřítomný žák dostatek času celé vystoupení natočit a k velkému úspěchu umístit na internet.

Učitelka nejprve odstraní svůj vršek, aby lačným žáckým pohledům ukázala podprsenku. Už už si rozepínala zip u kalhot, ale v tom ji jiný učitel k nespokojenosti všech zahalil.

V baru u tyče
„Je to nechutné. Jaká učitelka se takhle chová? Měla by tancovat v baru u tyče,“ řekl po zhlédnutí videa rodič jednoho z přihlížejících žáků.

Děti hrály hru na „fanty“ a zacházely stále dál a dál, jak už je to u teenagerů obvyklé. Učitelka se neudržela a do hry se ráda zapojila.

Když jí navedli, aby jim něco zatancovala, zašla ještě dále a v jakémsi opojení ze sebe začala strhávat oblečení. Je jí jen něco přes dvacet let, takže pohled to jistě nebyl k zahození a mládež se evidentně dobře bavila.

Sláva pro školu
Dalo by se očekávat, že odvážná učitelka dostane padáka na hodinu a možná si půjde hledat práci právě do baru. Ředitel školy ale všechny překvapil. Sice jí dal varování, ale nepropustil ji. Prý je to velmi hodnotná a důležitá učitelka pro celou školu. Dokonce dodal, že přece neukázala více, než je běžné třeba na pláži.

A má pravdu, tahle učitelka má skutečně cenu. Přinejmenším školu proslavila po celém světě.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 709