Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Daniel Radcliffe / foto: equustheplay.com

Jak Harry Potter o panictví přišel

Představitel Harryho Pottera herec Daniel Radcliffe velice úporně pracuje na tom, aby se zbavil své chlapecké image pubertálního čaroděje.

Devatenáctiletá hvězda se nedávno v otevřeném rozhovoru přiznala, že své panenství ztratila s o hodně let starší ženou, dokonce prý byste byli velice překvapeni, kdybyste se dozvěděli počet křížků na jejím krku. Radcliffe dále přiznal, že je velice rád, že o panictví přišel již v šestnácti letech.

A otevřeně pokračoval, že by si strašně rád zahrál homosexuála. A ještě raději transsexuála, na tom ho nejvíce láká bláznivé oblečení a oční make-up. „Myslím, že jedna část mne samotného by strašně chtěla hrát homosexuála,“ řekl v rozhovoru pro americký časopis Details.

Nutno dodat, že Daniel má herecké výzvy rád a studem rozhodně netrpí. Na americké Broadwayi brzy začne vystupovat v představení, kde hraje duševně nemocného pacienta Alana Stranga, oděn jen v rouše Adamově. Nahý, čelem k publiku, na pódiu stane osmkrát do týdne, stejně jako tomu bylo při londýnských představeních.

Herec, který je znám svým tichým způsobem života a který zatvrzele odmítá pozvání na divoké mejdany, také uvedl, že jeho oblíbený nápoj je vodka s dietní kolou.

Šťastný a smutný zároveň

Během natáčení ságy o Harrym Potterovi prý nikdy nedošlo k nevraživosti mezi jeho mladými hereckými kolegy, což může leckoho překvapit. Také si posteskl, že ho osmileté natáčení okradlo o běžné teenagerské problémy.

„Většinu natáčení jsem byl každičký den šťastný, ale přesto jsem byl po celou dobu smutný. Ale to nikdy nemělo, co dělat s Potterem,“ přiznal. „Je přeci normální prožívat ta nudná teenagerské svinstva, nejistoty, akné – všechny ty běžné věci.“

Také promluvil o svém rodinném zázemí, které popsal ta, že nikdy neměl gauč sám pro sebe. „Měl jsme pořádné štěstí. Mám velikou rodinu, se kterou máme velice harmonické vztahy. Hodně často děláme věci dohromady, v rodině. Jsem jim za to velice vděčný.“

Na závěr se přiznal, že je momentálně bez závazků a že dokonce nikdy s žádnou přítelkyní ani nebydlel. „Většina mých přátel jsou dívky, a když je vidím jak žijí se svými chlapci, nemyslím, že bych to dokázal,“ uzavřel rozhovor.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 193