Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Paris Hilton / foto: egotastic

Kousek od pohromy? Je Paris těhotná?

Profesionální celebrita Paris Hilton sice popírá, že by byla těhotná, ovšem na nejnovějších fotografiích to vypadá, že už je nějaký ten pátek v očekávání. Že by zapírala a s přítelem Benji Madlenem přivedla na svět miniParis?

Celý poprask rozpoutala, když si ve čtvrtek vyšla v blýskavých a splývavých zelených šatech, které ale jakoby v oblasti břicha odkrývaly nějaké to tajemství. Okamžitě se vyrojila řada spekulací, že Paris čeká dítě a hotovo.

 

Blonďatá hvězda večírků, která nedávno zavítala i do Prahy, upadla při útěku před novináři a prohlásila, že sem už tedy nikdy více, ale veškeré takové informace vytrvale popírá. Prý je to „všechno špatně“, žádné dítě nečeká.

magazin.cz

 

Možná je to tak dobře, trousí škodolibě někteří zlí jazykové. „To by byla pohroma, Paris by se neměla reprodukovat. Byl by to zločin proti lidskosti,“ píše na svých stránkách uštěpačně bulvární blog Egotastic. A něco na tom nejspíše bude…

magazin.cz

 

Zatím se tedy Paris neinspirovala příběhem své kamarádky Nicole Richie. Ta už porodila, v lednu přivedla na svět své první dítě Harlow. Otcem je dvojče Benji Maddena Joel.


magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 606