Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hayden Panettiere / foto: hayden-panettiere.com

Roztleskávačka z Hrdinů chce Angelinu!

Svůdná blondýnka Hayden Panettiere, která se společně s dalšími Hrdiny každý čtvrtek v televizi snaží zachránit svět jako roztleskávačka Claire Bennet, prohlásila, že by ráda strávila žhavé chvilky v posteli s Angelinou Jolie.

I když podle svých slov není lesbička, tak Angelina je přesně tou, která by ji mohla svést. Na Angelinu by však Hayden nejspíše stála pořádně dlouhou frontu, slavná partnerka neméně slavného Brada Pitta byla totiž nedávno vybrána v lesbickém magazínu jako nejčastější milenka v představách čtenářek.

magazin.cz

 

Pokud by na Hayden nezbyla zrovna představitelka Lary Croft, obrátila by se dlouhovlasá kráska na jiné star. Vedle Angeliny jmenovala totiž i další sexy idol Hollywoodu Jessiku Alba nebo Cherlize Theron.

 

Blondýnka z Hrdinů nyní chodí se svým seriálovým parťákem Milem Ventimigliou. Ten v seriálu hraje jejího strýce Petera Petrelliho a kdysi chodil s hrdinkou Gilmorových děvčat Alexis Bledel. Poměrně odpovídá obrazu idealistického Hrdiny ze seriálu, protože je to slušňák každým coulem. Nekouří, nepije alkohol a je laktovegetarián.


Těžko říci, zda je ze slov své lásky zrovna na větvi. Prostořeké Hayden je to ale nejspíše upřímně jedno. Pochybnostem o své sexuální orientaci a spekulacím o tom, že je lesbička, se jen vysmála.


„Jsem v pohodě. Pokud by mě někdo chtěl s někým spojovat, tak bych si prosila aférku třeba s Angelinou Jolie, Jessikou Alba nebo Cherlize Theron. Jo a taky Kate Beckinsale je úžasná. Na světě je tolik krásných ženských…,“ doplnila osmnáctiletá hvězdička.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 120