Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Fialový stylový oblek / foto: kadlex.cz

Moderní muži nosí moderní obleky: Jaké jsou letošní trendy?

Není oblek jako oblek, a i v oblasti pánské konfekce jsou jasně patrné trendy, které určují styl, materiály i barvy obleků. Obnovte svůj šatník podle nejnovějších módních směrů nebo zainvestujte do obleku na míru, který bude vaším věrným společníkem ve všech situacích.

V dnešní době už není pánský oblek pouhým oděvem konzervativních mužů z vysokého managementu nadnárodních korporací. Oblek se stává běžnou součástí oděvu.

K letošním trendům patří zejména:

  • Oversize obleky připomínající styl Armaniho z 80. let 20. století. Aby tyto obleky vypadaly dobře, je vhodné si je nechat ušít na míru.
  • Separátní obleky kombinované z různých barev, materiálů i stylů. Sako je v tomto případě jiné než kalhoty, mělo by být ale v klasických tmavých tónech.
  • Sofistikované a elegantní volnější obleky, které nejsou úplně „na tělo”, ale naopak přes hrudník a v oblasti nohavic jsou volnější.
  • Pohodlné obleky využívající prvky uvolněné módy. Může jít například o pružné pasy nebo látky, které se nemačkají a připomínají teplákové materiály. Obleky využívající barevné inovace. Letos mezi ně patří hlavně pastelové tóny a tzv. šperkové odstíny lila, oranžové, smaragdově zelené či safírově modré v jemných nevýrazných provedeních.
  • Extravagantní motivy, jako jsou oversize kostky nebo velkoplošné květy.
  • Netradiční doplňky, které se dříve u obleků neobjevovaly. Jde hlavně o tenisky, robustní úplety nebo bambulové pokrývky hlavy.
  • Luxusní dvouřadé obleky - upadly v zapomnění, ale nyní se vracejí na scénu.
  • Obleky inspirované celebritami jsou stálicí, a i letos se s nimi budeme setkávat. Jedinečný styl, jakým se prezentuje například zápasník Karlos Vémola nebo Kazma Kazmitch, se hodí nejen pro hvězdy šoubyznysu, ale i pro běžné muže, kteří se nebojí osobitosti.

Mohlo by se Vám líbit: KADLEX a KAZMA: Vytváříme styl i ve filmovém světě

Hlavní je, aby vám oblek perfektně seděl

Ať už se chcete držet moderních trendů nebo máte svůj vlastní osobitý styl, měl by vám oblek vždy perfektně padnout. U klasické konfekce budete muset vždy volit mezi nějakým kompromisem (kratší nohavice, moc volný střih saka, klopa s divným tvarem, omezený výběr barev u střihu, který se vám líbí atd.). Pokud chcete mít jistotu v tom, že vám bude oblek sedět jako ulitý, nechte si ušít oblek na míru. Jde o opravdu dobrou investici. Přestože cena obleku na míru může být vyšší než ta z obchodu, nestane se vám, že byste po několika dnech byli zklamaní z toho, že se v obleku necítíte dobře.

V krejčovství Kadlex je šití obleků na míru doslova zážitkem, protože spolupráce se zkušenými krejčími vám dá výhodu v podobě kvalitního naměření pro dobře padnoucí střih, nabídky vysoce kvalitních materiálů, možnosti výběru a úpravy střihu podle vašeho přání i chvilky oddechu v příjemném prostředí krejčovského salonu.

Nejlepší obleky na míru jsou takové, které budete chtít nosit každý den a jeden vám určitě stačit nebude. Obleky na míru mohou být luxusní, klasické, extravagantní i ležérní, vždy ale podtrhnou váš styl a osobnost.

Přečtěte si také 5 důvodů, proč zvolit oblek na míru místo běžné konfekce

Moderní muži nosí moderní obleky: Jaké jsou letošní trendy?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!