Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Megan Fox / foto: Archiv

Megan Fox nejvíc sexy? To jsou důkazy!

Americká herečka Megan Fox byla zvolena nejvíc sexy ženou světa. Přinášíme důkazy...

Krásná Jižanka se narodila v Rockwoodu v americkém Tennesse před dvaadvaceti lety. Vyrůstala v poměrně chudé rodině spolu se starší sestrou. Už od dětství věděla, co chce dělat. Chtěla především hrát.


magazin.cz


„Herečkou jsem chtěla být snad od tří let. Viděla jsem tehdy film Čaroděj ze země Oz a ten mě naprosto uchvátil,“ řekla před časem Megan. A sen se jí splnil.


magazin.cz


Vedle herectví dělala také modeling, který jí nemalou měrou pomohl prorazit ve světě showbyznysu. S modelingem začala ve třinácti, v prvních filmových rolích se objevila po boku slavnějších dvojčat Olsenových či Lindsay Lohan.


magazin.cz


Když ale dostala roli ve filmu Michaela Baye Transformers, založeném na úspěchu stejnojmenných hraček a kresleného seriálu, bylo zcela jasno: Megan patří mezi hollywoodskou elitu.


magazin.cz


Zpočátku však sama nevěděla, co vlastně bude v Transformerech hrát. Netušila, jak velká či malá její role bude, tak přísně byl scénář hitu tajen. Teprve když dostala do rukou program natáčení, uvědomila si, že hraje jednu z hlavních postav společně s Shia LeBeoufem.


magazin.cz


Její cestu na vrchol samozřejmě zaznamenaly i populární pánské magazíny. Fox se ukázala na stránkách FHM, jehož čtenáři ji právě zvolili nejvíce sexy ženou planety, dále pak také ve vydáních GQ, Maximu a Areny.

magazin.cz


Dalším snímkem, ve kterém se Megan objeví, a to například s Kirsten Dunst či Jeffem Bridgesem, je komedie How to Lose Friends and Alienate People.


magazin.cz


Co se týká soukromého života, není tajemstvím, že je Megan již zadaná. Chodí s někdejší hvězdou seriálu Beverly Hills 90210 Brianem Austinem Greenem.


magazin.cz


Z fotek je patrné, že Fox ráda navštěvuje tetovací salony. Celkem má devět tetování. O tom, že to je se snoubencem Brianem opravdu vážné, svědčí to, že má jeho jméno vytetováno na podbřišku.


magazin.cz


Jako fanynka Marilyn Monroe má zase tvář někdejší blonďaté sexbomby vytetovánu na pravé paži. Jinde na těle má zase báseň. „Je to hold mému příteli, jehož jsem ztratila při autonehodě.“ Na rameni má také citát z Krále Leara od Shakespeara.


magazin.cz

Znáte víc sexy tělíčko?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 527