Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Udělejte si sexuální maraton. Jak na to?

Fotbalový mač trvá nejméně devadesát minut. Filmový hit Avatar přesně o sedmdesát pět minut déle. A co takhle manželský sex? Pět minut, nebo snad víc? Přitom vdané Němky vyžadují od svých životních partnerů víc vášně.

Jen žádnou paniku, konejší muže v zemi našich západních sousedů internetový portál bz-berlin.de. A nabízí hned šest cenných rad, jak na to, aby se manželský sex změnil v oboustranně vítaný noční maratón.

SPORT! Sportování posiluje kondici a ta vám napomůže vyhovět požadavkům vaší milované. Navíc díky sportu mizí z těla "špeky", což je další plus.

PŘESTÁVKA! Proměňte i přestávku mezi milováním v erotický zážitek. Ochlaďte se oba společně pod sprchou, dopřejte si v posteli třeba "zmrzku".

NÁLADA! Erotický film udělá své… Když vaše drahá ohrnuje nos nad pornem, co vám brání pustit si romantickou zamilovanou slaďárnu a zamilované scény si vychutnat opakovaně… A vychutnávat nemusíte jen na obrazovce či na plátně domácího kina!

NĚCO NA ZUB! Před milováním moc nejezte. Nejlépe tak pár jahod, nebo malou dobrotu výrazně ostré chuti, třeba s chilli. To podněcuje sexuální touhu. Ale především - žádný alkohol, pánové! Jinak se rozlučte s kýženou dlouhou erekcí…

VIBRÁTOR, MASÁŽ, HRÁTKY! Sáhněte do šuplete, vytáhněte odtud vibrátor a podejte ho té své. Natřete ji olejem či krémem, masírujte její tělo. Hrajte si spolu třeba na fanty… Hlavně partnerku nepřetržitě udržujte v dobré náladě.

LUBRIKANT. Pomáhá spolehlivě! Mějte ho proto bezpodmínečně v každé chvíli po ruce…

A závěr? Co platí na západ od Chebu, to platí právě tak i opačným směrem, pánové!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 16