Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Amanda Seyfried / foto: socialbutterflies.files.wordpress.com

Amanda Seyfriedová si hnusila sex: Je nechutný

Americká herečka Amanda Seyfriedová dříve považovala sex za "špinavý a nechutný".

Tato čtyřiadvacetiletá hvězda si zahrála manipulativní svůdnici v dramatu Chloe, kde se před filmovými kamerami zúčastnila po boku slavné Julianne Mooreové celé řady žhavých lesbických scén.

Nyní překvapila svým prohlášením, že dříve měla hrůzu z jakéhokoliv druhu intimity, protože vyrůstala mezi maloměšťáky.

Je to fuj
"Musíme být otevřenější, ale neříkám, že jsou všichni Američani plní předsudků. Žila jsem v New Yorku a Los Angeles, ale vyrostla jsem v Allen Town, v Pensylvánii. Lidé tam přemýšlejí jinak, měla jsem kvůli nim pocit, že sex je něco špatného," řekla magazínu Stella.

"Když moje sestra přišla o panenství, myslela jsem si, že to je špinavé a nechutné, měla jsem strach ze sexu. Pamatuju si, že jsem se pohádala s kamarádkou, protože jsem se poprvé dotýkala kluka a neřekla jí o tom. Naštvala se na mě, ale ne proto, že jsem jí to neřekla. Naštvala se hlavně proto, že jsem to vůbec udělala," uvádí Amanda, která má za přítele britského herce Dominika Coopera.

Pomohl až útěk
Zároveň říká, že se její pohled na sex změnil, jakmile se z rodného města odstěhovala. "Intimita je báječná věc. Je frustrující, že jsem si myslela něco jiného, když jsem dospívala. Není to tak a já jsem se mýlila. Když člověk dospívá, je důležité, aby objevoval svou sexualitu," dodává.

Hvězda z nedávno uvedeného dramatu Milý Johne na sebe také prozradila, že občas ve svých vztazích trpí nejistotou. Někdy je pro ni těžké, být daleko od Dominika.

"Herci jsou pořád pryč od sebe. Skoro to vypadá, že se mezi námi nic neděje, ale my si během dne posíláme aspoň krátké SMS. Před pár dny se mě moje kamarádka ptala, jestli se nebojím, a já jsem si říkala, čeho bych se tak měla bát. Je to v pohodě, myslím si, že opravdu je," uzavírá Amanda.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 18