Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Vážně ho chcete? Nedejte šanci konkurenci.

Okouzlila jste právě svého favorita a od vytouženého pozvání na rande vás dělí už jen krůček...

Vytoužená schůzka se však nakonec přece jen nekoná, úspěšný lov vám totiž překazila vaše vlastní kamarádka. Příště už se nesmíte nechat...

Samozřejmě, že se lépe loví, když v tom nejste sama. Zástup kamarádek nebo kolegyň z práce vám může pomoci dodat si sebevědomí a kuráž. Společně se vám bude také lépe dařit splétat sítě a kout pikle.

Ovšem dát dohromady onu hvězdnou pěchotu, ve které se vám bude namlouvat nejlépe, není nic snadného. Některé kamarádky totiž budete muset v zájmu navazování vztahů nechat doma. Které to jsou?

Kamarádka číslo jedna
Na večírky a tahy vyrážejte v ideálním počtu čtyř – dvě dvojice umožňují v případě potřeby se oddělit a zvolit odlišnou taktiku. Vždy ale s kamarádkami, za které byste dala ruku do ohně. Jak vydadá taková ideální kamarádka? Určitě by ji ani nenapadlo, že by kvůli chvilkovému poblouznění smyslů riskovala trvalost vašeho přátelství. Že respektuje vaši volbu ideálního muže a nepřipraví vás o něj, je samozřejmostí.

Ideální kamarádka, se kterou se dá vyrazit na lov, není ani závistivá, ani žárlivá. V případě potřeby vám bude krýt záda a pomůže vám vybruslit z nepříjemné nebo trapné situace, o které, jak jistě dobře víte, nebývá na lovu nouze. Ovšem nejlepší metodou, jak zjistit, které kamarádky jsou ty pravé pro noční lovy beze zbraní, je vyzkoušet si kooperaci na vlastní kůži. Promarněná příležitost, totálně zkažený večer nebo zklamání vás dostatečně poučí pro příště.

Jaké typy žen s sebou nebrat?
Jednoznačně vede ta, která bere vše, jen když je to mužského pohlaví. Lovení mužů vnímá jako sport jí nejmilejší – a prostě jen tak pro zpestření večera vás zcela instinktivně připraví o vaše šance.

S rozkoší vám jej ukradne, aby vám později řekla, že stejně za nic nestál – a vás to ani nemusí mrzet. Jenže to je pro vás chabá útěcha.

Barbie bude vždy krásnější než vy
Nenechte vašeho vyvoleného srovnávat. Vždy budete tou nejkrásnější, když vedle vás nebude právě žena, která vás co do fyzických předností v mnohém předčí.

Mnohem lépe uděláte, když vyrazíte na lov s kamarádkami průměrného vzhledu. Přinejmenším se nemusíte obávat, že vás nechtěl jen kvůli tomu, že nejste „tak krásná jako ona“.

Sufražetka
Jakkoliv může mít k mužům kladný vztah, její chování bývá vždy odtažité. Chová se maximálně seriozně, rozpoutává debaty a diskuze, takže většinu mužů odradí ještě předtím, než se dostanete ke slovu vy sama. Velmi často se jí podaří rozpoutat konflikt, ve kterém si dokazuje, že ona je přece ta nejchytřejší.

Muže podobné typy žen, ať jsou sebezajímavější či atraktivnější, většinou brzy otráví. Nejchytřejší se chtějí cítit sami a v takové společnosti jim dobře není. A pak už je celkem jedno, že jste na blízku třeba i vy, která jste připravena mu naslouchat s maximálním zaujetím.

Šedá myš
Sama není ve svém partnerském a milostném životě šťastná, ani nevěří tomu, že by ještě někdy mohla být. Všechny odvážné plány neguje již dopředu a tím je odsuzuje na samém počátku k zániku.

Nenechte si od ní překazit romantické plány, bude vám celou dobu na večírku tvrdit, že to správné seznámení je jedině osudové a vypadá docela jinak, že tady se s „nikým pořádným“ neseznámíte, a přece byste nechtěla si něco začít „s tamtím týpkem, který vypadá na pěkného proutníka...“.

Šťastně vdaná je ideální
Naopak se nemusíte bát vyrážet se svými již šťastně vdanými kamarádkami, vdaná žena většinou nebude nic namítat proti rozptýlení a s vědomím, že nemá co ztratit, se s vámi ráda pustí do spřádání vašich milostných plánů. Je-li šťastně vdaná, neriskujete navíc, že vás připraví o vašeho šampióna.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 27