Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Nejbizarnější sexuální úrazy: Co lze nalézt v zadku?

Jehněčí noha, nádobí či láhev vína. To vše lékař vytahoval lidem ze zadku.

Doktoři jsou vázáni lékařským tajemstvím, ale některé případy je vyvedou z míry natolik, že si je prostě nemohou nechat pro sebe.

To nevymyslíš
Na chorvatského lékaře Marijana Korsice už to zkrátka bylo asi příliš. Rozhodl se tedy rozpovídat o tom, co všechno zažil za svou čtyřicetiletou lékařskou praxi. Zajímavé jsou přitom hlavně sexuální nehody, jež se jeho pacientům přihodily.

Po této stránce toho zažil opravdu hodně. Jednou se mu v čekárně objevil muž se zaraženou jehněčí nohou v zadku. Jindy přišel další, který tam měl pro změnu neonovou lampu, jež navíc explodovala!

V porovnání s tím už další předměty, které si lidé cpou do choulostivých míst a pak mají problémy s jejich vytažením, nešokují, ale rozhodně stojí za to je zmínit. Co třeba láhev vína, zahradnické náčiní, nádobí, zelenina nebo větve stromů? To všechno Marijan Korsic viděl a léčil.

Řádí i slušné ženy
Doktor říká, že pomoct si obvykle nemohou především muži. Ale že za ním dorazila už i pěkná řádka žen s obdobnými strastmi.

Navíc dodává, že mezi tyto pacienty nepatří nějaká spodina, ale obvykle vzdělaná střední třída, která už má děti a chce si nějakým způsobem zpestřit sexuální život.

Statistika z Velké Británie říká, že v letech 2007 a 2008 bylo zaznamenáno 10 382 případů, popsaných jako „cizí předmět vstoupil do těla okem či jiným tělesným otvorem“.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 65