Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dívčí euforie / foto: Shutterstock

Zachrání planetu ekologický vibrátor?

Ženy, které si dělají starost o životní prostředí, jsou nadšeny novým vynálezem.

Je to vibrátor, který se dobíjí ručně, jeho výrobce tvrdí, že erotická pomůcka tak pomáhá chránit životní prostředí na naší planetě.

Ekologicky šetrná sexuální pomůcka nazvaná Anděl Země se nabíjí pomocí otáčení malou kličkou. Ta dobíjí baterie ukryté ve vibrátoru. Podle agentury Ananova byl Anděl Země původně vyvinut pro země třetího světa, kde je přístup k bateriím často obtížný.

magazin.cz

Irského výrobce Camden Enterprises ale zavalily žádosti od ekologicky uvědomělých žen z rozvinutých zemí. Poté, co vibrátor představil na trhu elektronických přístrojů v rakouském Linci, bylo jasné, že se zrodil nový hit.

"Chtěli jsme přijít se sexuální pomůckou, která by byla šetrná k životnímu prostředí a oslovila veřejnost bez ohledu na pohlaví, věk či národnost. Dva roky jsme ji vyvíjeli a jsme moc rádi, že se náš sen konečně stal skutečností," vysvětlil mluvčí Camden Enterprises.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 149