Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Letní sex na jednu noc

K létu to prostě patří... Cestování, noví muži, nová místa, flirtování, tanec pod širým nebem – a sex na jednu noc. Ať už na jednorázový sex máte jakýkoliv názor, vždy je dobré neslibovat si od letních flirtů příliš mnoho...

K létu flirtování patří
Jako kdyby letní atmosféra vybízela k flirtování více, než jakékoliv jiné období. Léto je také období dovolených, poznávání nových koutů Evropy, festivalů a zábavy. Uvolněná nálada, kterou chvíle relaxace a odpočinku přináší, leckdy svádí k poněkud odlišnému chování, než na jaké jsou od nás ostatní obvykle zvyklí. Snadno se tak může stát, že nás nevinný flirt zavede až do postele.

I nezávazný sex má svá pravidla
Sex na jednu noc typický pro letní flirtování ale má také svá pravidla. Rozhodně byste o nich měli něco vědět, abyste si ušetřili případné zklamání, nepříjemnosti, nebo zdravotní problémy. Je poměrně pravděpodobné, že již budete mít v krvi pár promile alkoholu, i přesto se snažte být ostražití a za žádnou cenu nepodceňujte pravidla bezpečného sexu.

Základem je sex s ochranou a vyvarování se některých riskantních praktik, při kterých by mohlo dojít k poranění či kontaktu tělesných tekutin jednoho partnera se sliznicemi partnera druhého.

Nečekejte romantiku
Sex na jednu noc bývá většinou synonymem pro nezávazný sex, při kterém si oba náhodní sexuální partneři plní erotické fantazie, k jejichž naplnění by za jiných okolností nedošlo.

Vaším cílem v daný okamžik je spíše uspokojení náhlé vášně a touhy než romantický večer. Ačkoliv se romantika a sex na jednu noc vůbec nemusí vylučovat, neočekávejte od druhého automaticky, že se bude snažit romantickou atmosféru vytvořit.

Hlavně žádné výčitky
Už se stalo. Líbil se vám na první pohled, namlouvání bylo plné touhy, cesta k orgasmu byla rychlá snad až příliš a ráno jste se probudila s kocovinou. Často nás po absolvování sexu na jednu noc provází nejen kocovina způsobená vypitím většího množství alkoholu, ale i ta morální. Jakkoliv litujete toho, co se stalo, nejsnazší je zapomenout.

Máte-li nějaké pochybnosti, zajděte raději ke svému lékaři a nechte si provést vyšetření, zda nezanechala divoká noc také nějaké následky – a pusťte sex na jednu noc z hlavy.

Pokračování zítra...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 184