Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Magazín.cz

Plešouni jsou nejlepší v posteli

Jaký je význam plešatosti v sexuální žádostivosti? Velký!

Sníte, že muž vašeho života bude urostlý muž se zářícíma očima s hřívou vlasů. Při sexu pro zvýšení libida fantazírujete o Hughu Jackmanovi? Tak rychle zařaďte zpátečku! Urostlý ano, zářící oči ano, ale vlasy NE! Třeba jako Bruce Willis.

Téměř dvě třtiny žen tvrdí, že plešatí muži jsou v posteli mnohem šikovnější a vynalézavější, než jejich vlasatí protějšci.

Ať se nebojí žiletek
Při tom nejde jen o holou lebku či bradu i zbytek těla by měl mít co nejméně chlupů. Ženy tak mají pocit, že při milování jsou s tělem svého partnera mnohem blíž a sex je tak intenzivnější a tím pádem kvalitnější.

A téměř 80 % dotazovaných žen přiznala, že preferuje, když si partner holí alespoň podpaží.

Ale nemyslete, absenci ochlupení vítá i většina mužů. Celých 75 % mužů uvedlo, že u žen se jim líbí, když dotyčná nemá žádné pubické ochlupení, nebo jen velmi málo.

Co tedy z výzkumu vyplývá – najděte si milence, který se nebojí žiletek a rád se kvůli vám zbaví, co největší části ochlupení. A abyste jim vyšly vstříc, zajděte si na brazilskou depilaci!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 294