Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Prodala panenství. A takhle proběhl první sex

Studentka, která prodala své panenství v aukci, nedávno povyprávěla, jak její placená ztráta panenství probíhala.

Osmnáctiletá Alina Percea se rozhodla, že je čas přestat býti nepolíbenou pannou. A jelikož potřebovala peníze, nenapadlo ji nic jiného, než své panenství pořádně zpeněžit. Počítala že by mohla utržit až 1,5 miliónu. To se jí sice nepovedlo, ale i tak si přišla na slušnou částku.

Nabídku vystavila na německé internetové seznamce. Vyvolávací cena zněla na pouhé jedno euro. Nabídky se jen hrnuly a za první noc bylo záhy nabízeno 130 tisíc korun. Za dva týdny aukce skončila na částce 260 tisíc korun.

Jen aby byl hezký

Nejvyšší nabídku podal pětačtyřicetiletý italský obchodník, který ji na společnou noc pozval do romantických Benátek.

Alina přiznala magazínu Closer: „Doufala jsem, že poznám hezkého muže, stejně jako to bylo ve filmu Pretty Woman. Vypadal mnohem mladší než na pětačtyřicet, byl menší, ale hezky oblečený, měl tmavé vlasy, zelené oči a milý úsměv,“ popisuje setkání s vítězem dražby. Společně pak odjeli do pětihvězdičkového hotelu, kde spolu měli nechráněný sex.

„Líbali jsme se a později jeden druhého svlékli. Nikdy předtím jsem to nedělala, takže jsem byla hodně nervózní. Položil mě na postel a začal líbat mé tělo, pak jsme se milovali. Zajímal mě, a proto se mi líbil i sex, dokonce i přestože to trochu bolelo,“ popisuje první milování studentka.

„Milovali jsme se jen jednou, pak jsme usnuli. Příští ráno jsme spolu posnídali, jako bychom byli pár. Já si vzala antikoncepci. Řekl mi, že by mě rád znovu viděl. Já souhlasila.“

Intriky a závist

Alina souhlasila s tím, že se budou milovat bez ochrany, pokud vítěz aukce prokáže, že netrpí žádnými pohlavními chorobami. Sama slíbila, že přinese potvrzení, že je stále panna.

Tři týdny před tím, než aukce skončila se rozhořela polemika o její poctivosti, neboť učitelka z Alininy bývalé školy prohlásila, že není panna. Alina, která už před tím podstoupila vyšetření o tom, že její hymen není porušen, musela jít na druhou zkoušku, kde opět potvrdili, že nikdy sex neměla.

Nyní to vypadá, jako by se Alina ocitla ve svém verzi filmové romance Pretty Woman. Doufá, že svého italského obchodníka znovu uvidí a jedním dechem dodává: „Nechci, aby příště zase platil.“

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 144