Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Na sennou rýmu pomáhá sex

Když muži začnou slzet oči a teče mu z nosu, měl by se jít rychle léčit do postele. Ale ne sám.

Vědci z Tabrizské lékařské univerzity v Íránu tvrdí, že sex je příjemná, relativně dostupná a levná léčba této alergie, kterou trpí značné procento populace.

Reprodukční systém je napojen na nosní
Mužům, kteří trpí sennou rýmou, prý uleví sex. Jak uvádí list Telegraph, blahodárný účinek sexu spočívá v tom, že nervový systém dá tělu muže při orgasmu pokyn ke stažení cév a kapilár. A právě to pomáhá od ucpaného nosu a slzících očí. Podle iránských vědců je totiž reprodukční systém napojen na nosní.

"Dá se to čas od času dělat, aby se odblokoval nos. Pacient může přizpůsobit četnost sexuálního styku nebo masturbace podle závažnosti symptomů senné rýmy," říká doktor Zarritan, který s revoluční myšlenkou v islámském světě přišel.

Jistá omezení pro tuto léčbu ovšem existují, ne vždy máte svého partnera po ruce a senná rýma vás napadne kde si jen zamane.

Zatím ještě univerzita neprovedla žádné klinické zkoušky, takže se možná vyplatí sledovat její webové stránky zda nehledá pro tento experiment dobrovolníky.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 176