Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Agáta Hanychová / foto: Agáta Hanychová

Sámer a Hanychová: další divoká jízda?

Zpěvák Sámer Issa a modelka Agáta Hanychová se stále scházejí a rozcházejí, definitivně se rozejít ale nedokážou. Nyní to spolu zkoušejí znovu a nejspíš to zase bude pořádně divoká jízda.

„Zkrátka jsme zjistili, že bez sebe nemůžeme být,“ řekla nezkrotná modelka, která svými eskapádami nadzvedává už několik let, deníku Blesk. „Pořád nás k sobě něco táhlo, tak jsme se k sobě prostě vrátili.“

 

Přitom ještě donedávna Agáta říkala na počkání, že ji „pan Issa nezajímá“ a příliš lichotivě o něm nemluvila.


„Jen jsem se bránila jeho útokům, teď už jsme si to ale vyříkali, za něco se Sámer omluvil,“ doplnila Hanychová v rozhovoru Blesku.

 
„Dokáže mě zkrotit“

Bude to zase jedna z těch divokých jízd, jakých prožil pár Issa – Hanychová řadu, nebo to bude konečně normální vztah? Agáta přesvědčuje, že tentokrát to berou oba vážně a chtějí do toho jít naplno.


„Trochu jsme dospěli. Řekli jsme si, teď to zkusíme vážně. Žádné flirtování, ale opravdový vztah.“

 

V rozhovoru hovořila také o tom, jaký je Sámer milenec. „Jiný než většina mužů. Vyhovujeme si,“ sdělila s úsměvem a dodala: „Sámera miluju.“ Snad i proto, že jí prý dokáže zkrotit, jde o jediného muže, kterého kdy poslouchala, prohlásila Hanychová.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 395