Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kasabian / foto: musicblog.merseyblogs.co.uk

Přijďte na Open Air Festival a odjeďte v novém Seatu Ibiza

Open Air Festival šlape na plyn a odhaluje časový line-up. Stejně tak mohou na plyn šlápnout i jeho návštěvníci. A to nejen pomyslně. Jeden šťastlivec totiž vyhraje kombi Seat Ibiza ST. Vstupenka se tak může pořádně zúročit!

Naplánujte si svůj festival
Ode dneška najdete na internetových stránkách www.openairfestival.cz časový harmonogram vystoupení jednotlivých kapel. Pořadatelé při sestavování programových „puzzle“ mysleli především na to, aby se žádná z hlavních hvězd festivalu nepřekrývala s jinou.

„V pohodě stihnete koncerty Kasabian, Faihtless, Röyksopp i Richarda Müllera,“ říká s úsměvem manažerka festivalu Marie Marková. „Při plánování ale doporučujeme nechávat si větší mezery mezi jednotlivými koncerty,“ radí Marie. „Stihnete tak jeden z řady workshopů, případně si budete moci zasportovat nebo vyzkoušíte adrenalinový zážitek – například obří bungee trampolínu,“ uzavírá.

Webové stránky www.openairfestival.cz nabízí také individuální plánovač. V něm si jednoduše vyberete, co a kdy chcete na festivalu vidět. „Váš výsledný program si budete moci jedním kliknutím vytisknout nebo dát sdílet vašim přátelům, aby věděli, na jaké interprety se chystáte,“ popisuje funkci plánovače Marie.

Velká festivalová soutěž
Pokud si chcete koupit nové auto, obvykle to znamená investovat buďto najednou stovky tisíc, nebo postupně splácet po desetitisících. Open Air Festival ale nabízí jinou variantu. „Přímo v Panenském Týnci vyplníte jednoduchý dotazník, díky kterému se budete moci soutěže zúčastnit,“ vysvětluje promotér Michal Lukeš. Dotazník budou soutěžící odevzdávat na infocentru přímo v areálu. „Další detaily soutěže ještě sdělíme prostřednictvím našich internetových stránek www.openairfestival.cz,“ dodal Michal.

Seat Ibiza ST bude zatím největším dárkem, který Open Air Festival rozdal mezi své fanoušky. Ovšem zdaleka ne jediným. Dalším velkým lákadlem je VIP cesta na festival, kterou přináší O2 Extra. Hlavní výhrou je cesta z Prahy do Panenského Týnce limuzínou, pobyt ve čtyřhvězdičkovém hotelu po dobu konání festivalu a samozřejmě VIP lístek zdarma. Třešničkou na dortu je možnost setkání s britskou kapelou Kasabian. To vše pro dvě osoby. Více informací o soutěži najdete na stránkách www.o2extra.cz.

Další výhoda čeká na příznivce kultovní značky Converse. Kdo dorazí do Panenského Týnce v botech Converse, může se těšit na drobný dárek na uvítanou. Ten získá ve zvláštním vchodu, který bude vyhrazen právě pouze majitelům bot Converse. V areálu vybuduje Converse vlastní Okodom, jehož podtitulem je anglické sousloví „Work for art!“ Všichni příchozí si budou moci prohlédnout komiksovou stěnu, vyzkouší fingerboarding anebo si prostě zarelaxují v pohodvém sezení od Weggett při poslechu chill-out music…

Vypravte se s námi do zákulisí i mezi fanoušky...
Festivalová Open TV má pro vás nachystáno už rovných 16 pořadů. Nalaďte si rozhovory s interprety, pohledy do zákulisí i pozvánku na Open Air Festival, a to na jednom z kanálů Open TV:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2