Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kill Bill / foto: Shutterstock

Kill Bill bude ve 3D, slibuje kecal Tarantino

Quentin Tarantino hodlá udělat své další filmy ještě živější, proto chce natočit pokračování filmové série Kill Bill pomocí 3D technologie.

Veleúspěšný film Avatar ve formátu 3D, který natočil režisér James Cameron a který je nominovaný na Oscara, je velkou inspirací pro filmové tvůrce. Ti chtějí také začít využívat novou populární technologii.

George Lucas by rád své filmy Star Wars probudil k životu díky využití technologie 3D. Šéfové studií Warner Bros potvrdili, že tuto technologii implementují na poslední díly filmové série o čarodějnickém učni: Harry Potter a relikvie smrti 1. a 2. díl.

3D láska
Tarantino je fanouškem 3D filmů už několik let. Byl by rád, kdyby býval mohl tuto technologii využít už v roce 2003, kdy natáčel první díl filmu Kill Bill. Teď připravuje třetí díl a naznačil novinářům, že by mohl tuto technologii pro pokračování Kill Bill využít.

"Přemýšlel jsem o 3D, už když jsem viděl Dům voskových figurín a Pátek třináctého. Ta technologie se mi vždycky líbila. Takže pokud bych měl správný příběh, například kdybych mohl Kill Bill natočit celý znovu, chtěl bych ho udělat ve 3D," uvedl pro portál FemaleFirst.

Kill Bill 3 by měl být do kin uveden v roce 2014.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 21