Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Fantastic Four / foto: Shutterstock

Batmanův hrobník oživí Fantastickou čtyřku

Akiva Goldsman produkuje nový film o nejslavnější rodině superhrdinů.

Dva filmy o Fantastické čtyřce si vedly dobře v kinech, ale fanoušci na nich nenechali suchou nit a kritici na výkonu Jessiky Alby nejvíc ocenili scény, ve kterých byla neviditelná. Přesto je F4 natolik silná značka, že ji Fox nenechá zreznout ve šrotu. Nepůjde o sequel, prequel ani remake, nejslavnější rodinku superhrdinů čeká takzvaný reboot.

Co si pod tím představit? Studio najme nové lidi a všichni budou dělat, že ne-až-tak-Fantastická čtyřka a druhý díl s podtitulem Silver Surfer nikdy nevznikly. V podstatě stejná situace, jako když nechali Warneři znovu začínat Batmana. Scénárista dílu Batman a Robin, který v devadesátých letech celou netopýří sérii pohřbil, teď bude dohlížet na novou Fantastickou čtyřku z pozice producenta.

magazin.cz

Parta ve složení Mr. Fantastic, Invisible Woman, Human Torch a Thing by si dobrý film zasloužila, přece jen jde o zlatý fond nakladatelství Marvel a příběhy, které v šedesátých letech vytvořil Stan Lee a Jack Kirby, patří mezi nejdůležitější inspirační zdroje současných autorů.

Jedním z nich je i tvůrce komiksové řady Superman/Batman Michael Green, který připraví scénář. Green zároveň pracuje na chystaném blockbusteru Green Lantern a píše seriály Kings nebo Heroes.

Máte nějaké tipy na hlavní představitele nebo režiséra? Kromě Megan Fox jako Invisible Woman a Roberta Pattinsona v roli Human Torche…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 31