Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Tokio Hotel / foto:

Bill z Tokio Hotel nechce sex bez lásky

Těžký život dětské celebrity z Tokio Hotel...

Bill Kaulitz (stejně jako jeho dvojče Tom) nedávno oslavil dvacáté narozeniny a při té příležitosti se v jednom rozhovoru rozpovídal, jak těžké je být slavným.

Nemá prý chudák ani čas na to, aby si normálně v klidu nakoupil, natož si našel nějaké hodné děvče. Zná jen hotely, letištní haly a koncertní sály. „Nedokážu si vybavit, kdy jsem byl naposledy v supermarketu, už ani nevím, co stojí kousek másla,“ posteskl si Billísek.

Citlivá rocková duše
A když se pak prý ocitne sám na hotelovém pokoji, neví, co si má počít. Vůkol je úplné ticho, mladistvá rocková hvězda je osamocená, takže raději spává v posteli se svými psíky. „Tohle můžu všem doporučit, berte si do postele své psy.“

Bill je nejen osamělý, ale také velmi přemýšlivý. Zatímco bratříček Tom klátí, co se namane, Bill věří, že sex bez lásky je k ničemu. Stále čeká na tu pravou a bratrovi vzkazuje, že velmi záhy zjistí, jak je tohle promiskuitní miliskování k ničemu a prázdné.

Pokud jde o děvčata, Billík dá hodně na vnitřní krásu. Nejdřív se dívá na ruce, pak na oči, což je chvályhodné. Oko, do duše okno. Podružnosti jako barvu vlasů vůbec nevnímá a je mu prý ukradená.

Pokud jde o Billískovu životosprávu, útlý rocker na sebe prý příliš nedbá, tajli má od přírody a živí se zcela nezdravě, láduje do sebe jednu pizzu za druhou.

Nová deska na obzoru
Inu, těžký život pubertální rockové hvězdy, ale tak už to chodí. Billovi domovští Tokio Hotel mimochodem připravují novou desku a oproti předchůdcům prý bude znít moderněji, i něco elektroniky na ní zazní, ale to je vlastně úplně jedno. Hlavní věc je, že bude zase co tisknout na trička a tenisky. Hudba je v tomhle ohledu celkem podružná.

Takže hlavně držme palce Billovi, aby se z toho nezvencnul a měl vbrzku nějakou lepší společnost do lože než své čtyři psíky. I když, zase, proti gustu žádný dišputát.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 516