Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Scarlett Johansson / foto: Entertaiment Weekly

Nadržená Scarlett Johansson v Iron Manovi 2

S perfektní figurou, plnými rty a vlasy obarvenými na rudo se hollywoodská kráska Scarlett Johansson objeví v Iron Manovi 2 v roli osudové ženy.

Entertainment Weekly uveřejnil první fotografii z natáčení komiksového trháku, kde si zahraje Natašu, novou tajemstvím opředenou novou asistentku Tonyho Starka, kterého si opět střihne charismatický Robert Downey Jr.

S rusými vlasy oblečená v přiléhavém černém kostýmu Nataša, jejíž alter ego je Black Widow, rozvíří napětí s bývalou asistentkou Pepper Potts, kterou hraje skvělá Gwyneth Paltrow.

magazin.cz


Nadržená trojka

Paltrow k zápletce říká: "Muži budou říkat něco jako: "Jo, holky se rvou o Tonyho Starka, ale není to tak, jak by se na první pohled mohlo zdát. Půjde o velmi podivnou mužskou fantasii o soupeření."

Downey souhlasí. Věří, že se to bude lišit od jiných superhrdinských filmů. Shrnul to slovy : "Jsme tak nadržení. Ne jako pojď sem holka nadržení, ale prostě...nadržení."

Držitelka Oscara Scarlett musela tvrdě makat, aby si vytvarovala postavu a získala zručnost pro náročné scény, které bude muset po boku Downeyho absolovovat.

magazin.cz

Sestavu ještě doplní Mickey Rourke, jako hlavní padouch Whiplash. Rourke, který vloni zazářil v dramatu Wrestler, přiznává, že se své nové roli snažil dodat humor. "Řekl jsem režisérovi: Nechci , aby ta postava byla plochá. A tak mi dal papouška, se kterým rozprávím a popíjím."

Na nová dobrodružství Železného muže se můžeme těšit příští rok.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 64