Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Stmívání: Nový měsíc / foto: Shutterstock

Stmívání: Nový měsíc. Trailer strhl rekord!

Podívejte se na trailer k pokračování romantické-upíří fantasy Stmívání: Nový měsíc.

O popularitě teenagersko-upírské ságy Stmívání svědčí úspěch traileru k filmové adaptaci druhého pokračování Stmívání: Nový měsíc, který za první týden po uveřejnění na internetu shlédlo neuvěřitelných 10,6 miliónů lidí.

Dychtivě očekávané pokračování snímku, kterému propadli snad všichni romanticky zaměření teenageři (myslíme tím kluky i děvčata), zaznamenal už první den po uveřejnění na stránkách MySpace rekordní návštěvnost – za 24 hodin ho vidělo 4,2 miliónu.

magazin.cz

Americká spisovatelka Stephenie Meyers svou čtyřdílnou ságou vyvolala doslova úpíří šílenství. Ve svém příběhu dokázala neodolatelně namixovat milostnou story, s napětím a fantastickou zápletkou.

Není divu, že se o její knihy začal záhy zajímat Hollywood. První Část ságy Stmívání jste mohli v kinech vidět v loni, druhý s názvem The Twilight Saga: New Moon (oficiální český název není zatím znám) má u nás ohlášenou premiéru 26. listopadu 2009.

magazin.cz

A pro ty, co by neznali knihu, nastíníme její děj:

Pro Bellu Swanovou je jedna osoba důležitější než vlastní život - Edward Cullen. Ale zamilovat se do upíra je daleko nebezpečnější, než si Bella dovede vůbec představit. Edward už Bellu zachránil ze spárů zlého upíra, avšak nyní, když jejich vztah ohrožuje vše, co je jim drahé, oba zjišťují, že jejich potíže teprve začínají... Zejména když se seznámí s rodinou, jejíž příslušníci se mohou změnit ve vlkodlaky, nesmiřitelné zabijáky upírů.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 339