Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Austin Powers / foto: Shutterstock

100 nej filmů ve 200 sekundách

Podívejte se na sto nejlepších filmových hitů v pouhých 200 sekundách!

Najdete zde tuny klasických, nezapomenutelných filmových citací – tak mnoho, že i kdyby jste byl ten největší filmový znalec, stejně všechny zařadit nedokážete.

 

Filmový průlet

Ale co v tomto uspěchaném světě zbývá? Není čas a tak proč si nepřipomenout zásadní okamžiky filmů všech generací v jediném sestřihu, který se jmenuje 100 Best Movie Lines in 200 Seconds.

 

Jak název napovídá, doslova proletíte stovkou filmů. Při to na ně máte pouhých 200 sekund. Pravděpodobně jich poznáte hodně, jako třeba: „Já se vrátím!“, „Já jsem tvůj otec“ nebo od dětství milované „ET volat domů“, případně profláknuté a při tom stále dobré „Hudsone, máme problém“.

 

Najdou si všichni to své?

Někdo si zde najde to své a druhý může mít s výběrem některých scén problémy. Třeba proto, že byly zařazeny ty filmy, které nemusí, nebo proto že by tam chtěl mít něco jiného ze svého TopTenu.


Ne každý bude třeba souhlasit, že do 100 nej scén patří Bruce Campbell z legendárního hororu Evil Dead, ale jiný by se s ním hádal do krve.


Je to osobní výběr filmových fandů, kteří si s tím dali pořádnou práci. My jim tleskáme a říkáme: Yes, baby. Haha!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 171